Poslovni prostor

Najbolja lokacija u Beogradu za vaš uspešan biznis!

Poslovni prostor u kojem radimo mora biti adekvatan i prijatan za rad i boravak zaposlenih u njemu. Kojim god biznisom da se bavite lep, uređen, moderan i kompletno opremljen prostor je važna stavka koja doprinosi produktivnosti i pozitivnoj i boljoj atmosferi među zaposlenima.

Dorćol House Višnjićeva 18 u svom stambeno poslovnom prostoru nudi 4 komercijalne jedinice – prosečnih površina između 60 i 461 kvm.

Najbolja lokacija u Beogradu za vaš uspešan biznis!

Luksuzna lokacija u centru grada je ono što izdvaja Dorćol House od drugih! Atraktivna lokacija vašeg biznisa sasvim sigurno će privlačiti željene poslovne partnere i klijente jer ne samo što se nalazi u srcu Beograda, Višnjićeva 18 je epicentar svih gradskih dešavanja.

Na prizemnoj etaži predviđena su 4 poslovna prostora od kojih jedan ima dvostran pristup  – iz ulice Cara Dušana i iz Višnjićeve ulice, dok se ostalim poslovnim prostorima pristupa isklljučivo iz ulice Cara Dušana.

Komercijalni prostor Višnjićeva 18 – budućnost vašeg poslovanja

Dorćol House nudi:

  • Tri poslovna prostora – lokala u prizemlju ulično orijentisana sa izlozima, spratne visine od 3,5 do 4,1 m i površine od 60 kvm do 350kvm.
  • Jedan komercijalni prostor – dvoetažni prostor ukupne površine 461kvm, od čega je u prizemlju 47kvm koji čine ulazni hol sa recepcijom, pristup putničkom liftu isključivo opredeljen za ovaj vid poslovnog prostora, kao i 414kvm open space prostora na 1. spratu.

Prodaja i iznajmljivanje poslovnog prostora

Dorćol House – Višnjićeva 18 ima kvadrate kako za kupovinu tako i za iznajmljivanje komercijalnog prostora za vaše poslovanje.

Za dodatne informacije i sva vaša pitanja KONTAKTIRAJTE NAS

Izbornik