Garaže

Na raspolaganju vam je 46 parking mesta.

Nivo 1

Nivo 2

Najveći problem kod novogradnje je što često ne postoje garaže ili nije obezbeđeno dovoljno parking mesta za koje bi pokrile potrebe smeštaja vozila vlasnika stambenih ili poslovnih jedinica.

Naše arhitekte i projektanti su od samog početka rada na projektu imali na umu da za naše stanare mora postojati dovoljno adekvatnih parking mesta.

Garaža u Višnjićevoj 18 je projektovana kao antistres terapija

Pronaći adekvatno parking mesto u strogom centru užurbane metropole kakva je Beograd, izvor je svakodnevnog velikog stresa. U želji da našim stanarima obezbedimo kvalitetan, harmoničan i stress free život u urbanom srcu Dorćola, u okviru našeg objekta u Višnjićevoj 18 izgradili smo modernu garažu koja ima dovoljno prostora i parking mesta za vaše četvorotočkaše.

U luksuznom stambeno-poslovnom prostoru Dorćol House, izgrađenom i opremljenom tako da u potpunosti ispunjava visoke kriterijume, želje i zahteve modernog čoveka, bezbedna garaža i parking mesto nešto su što se jednostavno podrazumeva.

Parking u Dorćol House objektu olakšaće vam svakodnevno funkcionisanje

Za stambeno-poslovni objekat uz rekonstrukciju, adaptaciju fasadnih zidova postojećeg objekta i integrisanje u dvostrano uzidani stambeno-poslovni objekat je sa 28 stambenih jedinica i 4 poslovnih jedinica predviđeno ukupno:

  • 46 parking mesta od čega je:
  • 34 mesta namenjeno stanovanju,
  • dok su 4 parking mesta namenjena osobama sa invaliditetom,
  • a čak 12 premium mesta produžena su i proširena u odnosu na standardna za veća vozila i veći komfor.

Garaža u Višnjićevoj 18 se prostire na dva podzemna nivoa (nivo -1 i nivo -2)  koja su direktnom vertikalnom komunikacijom, pomoću 3 putnička lifta, povezani sa stanovima.

Pristup vašem parking mestu nikada nije bio lakši!

Podzemnoj garaži se pristupa iz ulice Cara Dušana saobraćajnicom tj. dvosmernom kolskom natkrivenom rampom širine 6m.

Sigurno i bezbedno parkiranje u srcu Begrada

  • Kompletna garaža je opremljena sigurnosnim sistemima za detekciju požara i ugljen monoksida, kao i sistemom za automatsko gašenje požara.
  • Sva mesta pokrivena su sigurnosnim kamerama, sistemom video nadzora.
  • Led rasveta je obezbeđena rezervnim napajanjem u slučaju nestanka električne energije, kao i elektroinstalacijama sa mogućnošću ugradnje punjača za električna vozila.

Pristup garaži zaštićen je garažnim segmentnim vratima i automatskom elektrorampom sa mogućnošću detekcije tablica i prepoznavanju vozila za automatsko otvaranje.

Izbornik